Republica lui Manuc

Hai și tu în Republica lui Manuc!


De cum s-a arborat drapelul Republicii pe paltinul din curte de la Manuc, s-a și pornit democrația șprițului și imnul deserturilor, căci așa cum stă scris în Constituția părinților fondatori, scrisă într-o noapte de noiembrie, pe un butoi de douăzeci de deca, în crama de la Han, pe un șervet de bucătărie, cu o peniță udată în Fetească Neagră: “fiecare cetățean are dreptul la paharul său de vin suveran iar fiecărei dudui i se dă dreptul la vot și la mâncat zaharicale”.


*Articolul 1 din Republică

Cetățeanul care adună 5 vize de vin la achiziționarea meniului de prânz primește o sticlă de vin, în valoare de maxim 100 lei, din partea Republicii.

*Articolul 2 din Republică

Cetățeanul care adună 6 vize de dulce la achiziționarea meniului de prânz primește din partea Republicii un tort făcut în casă.

Pentru că Manuc are grijă de cetățenii săi, le oferă posibilitatea de a achiziționa un pahar de vin special la un preț magnifique.

Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți iei pașaportul de cetățean și să faci parte din Republică.


Vă așteptăm la Manuc la prânz de luni până vineri, între 11:00 și 16:00, ca să-ți alegi preparatele pe care vrei să le încerci la doar 25,9 lei.


Ciorbe, creme și gustări

Zacuscă tradițională 

 Mămăligă cu brânză și smântână

Borș de curcan fanariot

Ciorbă de burtă 


Fel principal

Mititei la grătar - 3 bucăți

File de cod crocant tăvălit prin fulgi de porumb și tras la tigaie

Pulpă de porc la tavă 

Șnitel din piept de pui 


Garnituri

Cartofi românești prăjiți

Piure de cartofi


Salate

Salată de varză albă


Rezervă o masă

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe