Oriunde îți dorești să organizezi un eveniment în cadrul restaurantelor City Grill, vei fi primit de către cei mai buni consultanți și vei avea o petrecere așa cum ai visat.

Află mai multe

Ce faci de Revelion? Cauți un restaurant care organizează Revelionul în București. Hai la Hanu' lui Manuc pentru o noapte cu atmosferă tradițională.

Află mai multe

Vrei să alegi restaurantul pentru organizarea petrecerii de botez în sectorul 3? Hai la Hanu' lui Manuc, ca să faci un ospăț pe cinste.

Află mai multe

Vrei o locație specială pentru o petrecere de majorat sau ziua de naştere? Hanu' lui Manuc ţi-a pregătit servicii complete, pentru un eveniment de neuitat.

Află mai multe

Vrei sa organizezi cununia civila la un restaurant din sectorul 2. Ce este mai frumis decât Hanu' lui Manuc! Hai să faci ospăț chiar în inima orașului.

Află mai multe

Petrecerile corporate sunt la modă și fiecare companie face tot posibilul să găsească activități și locații cât mai deosebite pentru ca angajații să se simtă cu adevărat răsfățați.

Află mai multe

Vrei să mergi la un resturant din sectorul 3? Ce zici de un han adevărat, cu alte cuvinte, chiar Hanu' lui Manuc! Te așteptăm ca să-ți impresionezi oaspeții.

Află mai multe

Domnițe și boieri, la Hanu' lui Manuc găsiți restaurantul pentru nunți în București. Vă tentează un meniu tradițional de nunta?

Află mai multe

Cauți un restaurant tradițional românesc în urbea Bucureștilor? Hai la Hanu' lui Manuc. Restaurantul nostru cu specific românesc te așteaptă.

Află mai multe

Restaurantul Hanu' lui Manuc se află chiar in centrul Bucureștiului și este localul din Centrul Vechi cu o tradiție de 200 de ani. Hai să vezi meniul nostru!

Află mai multe

Discover live music at Hanu' lui Manuc! Exciting concerts and top-class folk music await you.

Află mai multe

Ai ajuns la Hanu' lui Manuc de când a fost renovat? Te așteptăm, cu drag, într-un decor plin de istorie, la un ospăț cu mâncare tradițională românească.

Află mai multe

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe