Restaurant cununie București

Cel mai frumos moment din viaţa ta merită sărbătorit cu somptuozitatea cuvenită acestei ocazii speciale. Dacă eşti în căutarea unui local perfect pentru petrecerea de cununie civilză, Hanu’ lui Manuc îţi stă la dispoziţie, cu o locaţie centrală, în inima Bucureştiului. La han vei găsi tot ce îţi trebuie pentru a transforma această zi specială într-o sărbătoare de neuitat. Îţi punem la dispoziţie un meniu deosebit, cazare, plus fotograf profesionist, aranjamente florale şi muzică live.

Hanu’ lui Manuc este un restaurant deosebit în peisjul localurilor bucureştene, oferindu le oaspeţilor o atmosferă deosebită, într-un cadru elegant, încărcat de istorie. Un eveniment organizat la Hanu’ lui Manuc înseamnă o călătorie în timp, o evadare din cotidian într-o lume magică, a boierilor, domniţelor, curtezanilor, o epocă a eleganţei şi a aventurii. Hanul readuce în prim plan Bucureştiul negustorilor, al fanarioţilor, al voievozilor şi al marilor personalităţi istorice. În acest ambient evocativ, Hanu’ lui Manuc Interbelic aduce orice cununie civilă la stadiul de eveniment domnesc, un moment perfect, de care toţi invitaţii îşi vor aminti cu drag.
evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe