Organizare Evenimente la Restaurantul Hanu’ lui Manuc

Organizare Evenimente la Restaurantul Hanu’ lui Manuc

Arhitectura sa unică în Europa, petrecerile mondene organizate aici, mâncărurile tradiționale cu care oaspeții se delectau și evenimentele istorice controversate ce au avut loc aici au transformat Hanu’ lui Manuc într-un important punct turistic al Bucureștiului căci, în urmă cu nu atât de mult timp, el reprezenta un elegant și cunoscut local al Bucureștiului de altădată.

Restaurantul Hanu’ lui Manuc a fost construit în 1806 de către Manuc Bei care, conform istoricilor, și-a dorit un aspect unic pentru hanul său, diferit de aspectele de fortăreață pe care alte locații similare le aveau. Hanul ajunge să impresioneze prin dimensiunile sale, devenind una dintre cele mai frumoase construcții din împrejurimi. Cu 15 pivnițe la subsol, 23 de prăvălii la parter, două saloane mari, zece magazii, camere pentru servitori, bucătării numeroase, hanul era locul ideal de întâlnire sau de petrecere pentru lumea modenă. La etaj, 107 camere așteptau oaspeții. Mai mult decât atât, în curtea hanului se găsea pe atunci o cafenea și o frumoasă grădină cu fântână arteziană, aceasta din urmă fiind unica fântână arteziană din România pe atunci. De asemenea, un chei de piatră aștepta oaspeții ce doreau să servească masa pe malul Dâmboviței, într-un cadru special.

Datorită arhitecturii sale unice dar și dimensiunilor grandioase, în scurt timp Restaurantul Hanu’ lui Manuc devine un important loc pentru organizarea petrecerilor mondene ale Bucureștiului. Aici se organizează evenimente și petreceri elegante, baluri mascate grandioase, spectacole de teatru și iluzionism, concerte de muzica clasică și multe alte evenimente pentru lumea bună a capitalei.

Restaurantul Hanu’ lui Manuc este acum cel mai vechi loc de organizare petreceri din București și ultimul han tradițional din Europa. Astăzi, cum intri în Han pe stânga, găsești grădina cu 350 de locuri, cerdacul cu 70, crama în care încap 150 de mușterii și salonul care așteaptă 170 de oaspeți. La Restaurantul Hanu’ lui Manuc se organizează nunți, botezuri, petreceri private, corporate, petreceri de Crăciun și revelion. Mai mult decât atât, Restaurantul Hanu’ lui Manuc este perfect și pentru expoziții, conferințe, workshop-uri, petreceri pentru copii, prezentări de produs, de modă, diverse evenimente de lansare a unor mărci, conferințe de presă, concerte și târguri tematice.

Așadar, dacă esti în căutarea locului perfect pentru a organiza o petrecere sau un eveniment, te așteptăm să-ți facem un tur complet al acestui frumos loc istoric – Restaurantul Hanu’ lui Manuc!

Opinii? Sugestii?
Citygrill te ascultă!
0731 49.18.49
office@citygrill.roAbonare newsletterDescoperă Hanul
Istoria Restaurantului Hanu' lui Manuc
Hanu' lui Manuc renovat
Mâncare tradițională
Muzică populară live
Organizare evenimente
Restaurant centrul vechi

Rezervări

Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Suntem pe Trip Advisor
Află ce cred clienții noștri despre
experiența din restaurantul nostru.

Hanu' lui Manuc
hanu-lui-manuc-istoric hanu-lui-manuc-renovat mancare-romaneasca-traditionala muzica-populara-live organizare-evenimente-petreceri restaurant-centrul-vechi