Fii îngerul unui bătrân

Grupul Restaurantelor City Grill sprijină, cu ajutorul clienților restaurantelor City Grill, persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, afectate de singurătate, boală și griji materiale, beneficiarii Fundației Principesa Margareta a României. Fiecare client care dorește să ofere ajutor vârstnicilor poate să doneze în restaurantele City Grill, un meniu de prânz. Cu banii strânși și cu ajutorul voluntarilor Fundației Principesa Margareta a României vom asigura o masă caldă bătrânilor incluși în program.


Clienţii care donează un “meniu în așteptare” la City Grill dăruiesc, în fapt, masa festivă de Crăciun, o masă specială pentru aniversarea vârstei sau o masă caldă la pachet de care se bucură vârstnicii aflaţi astăzi în situații dificile de viață.

“Meniu in asteptare” este un mecanism care invită la generozitate și face mai facil actul donației. Campania socială inițiată de City Grill este prezentată în reportajul oferit de ProTv.

http://stirileprotv.ro/stiri/social/meniul-in-asteptare-solutia-civilizata-prin-care-poti-hrani-un-om-sarman-ideea-din-spatele-unui-sistem-adus-din-occident.html


Rezervă o masă acum și susține un bătrân neajutorat!

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe