Ofertă Agenții de Turism

Vacanță de vis!

Toți turiștii doresc să spună acest lucru atunci când se întorc la prieteni și familie.

Manuc oferă tuturor turiștilor o experiență culinară a Bucureștiului inedită. Arhitectura sa unică în Europa, petrecerile mondene organizate aici, mâncărurile tradiționale cu care oaspeții se delectau și evenimentele istorice controversate ce au avut loc aici au transformat Hanu’ lui Manuc într-un important punct turistic al Bucureștiului căci, în urmă cu nu atât de mult timp, el reprezenta un elegant și cunoscut local al Bucureștiului de altădată. 

De două secole, Manuc este singurul han tradiţional funcţional din Europa dă pulsul Capitalei, servind drept restaurant, hotel, cafenea, cramă şi chiar scenă de spectacole, iar saloanele noastre sunt gata să primească sute de turiști.

Pe lângă preparatele gustoase, zilnic există program artistic cu dansuri populare sau cântece folclorice.

Întreg pachetul poate fi discutat în funcție de preferințe:

*flexibiltate prețuri

*posibilitate de plată prin virament

*diversitate spații: Salonul Voievodal și Sala Hanului. 

Solicită ofertă!


evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe