Spritz de vara

La Manuc de vii, vei observa că timpul rămâne în loc. 


Mușterii vin, se bucură de atmosferă, se ospață, trăiesc, zâmbesc, vorbesc. Dacă alegi să vii și tu la Manuc, alege să bei un vin de-al lui Manuc: Roib, Miriam sau Șarbă. Oricare 2 sticle comandate, ți-o aduce pe a treia în mod automat la masă. Trebuie să ne spui de care.


Așa că, hai degrabă cu o rezervare 0730.188.653. Nu mai sta pe gânduri, ia-ți prietenii și bucură-te de terasa lui Manuc, de fântână lui minunată, de bucatele delicioase dar și de această ofertă pe măsură.

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe